Co słychać u Mariusza Siwaka?
Wraz z otwarciem restauracji wielu Szefów Kuchni zakasało rękawy i zabrało się do ciężkiej pracy. Mariusz Siwak również nie próżnował! Czerwiec rozpoczął nagraniem transmisji live z gotowania. Odbiorcy byli zachwyceni przygotowanym przez Szefa stekiem z wołowiny dojrzewającej, a i nam pociekła ślinka, oglądając te pyszności! Podczas rozmowy z prowadzącym – Dominikiem Węsierskim, opowiedział o nadchodzącej współpracy w jednej z hotelowych restauracji… więcej na ten temat możecie zobaczyć w nagraniu na profilu szefów.
Szef Siwak miał również niepowtarzalną okazję gotowania dla naszej reprezentacji Polski w piłce nożnej. Przyrządzanie posiłków dla sportowców nie należy do najłatwiejszych, ale jak zawsze nasz mistrz sprostał wyzwaniu. Gratulujemy dobrze wykonanej pracy!
Zbliżając się ku wakacjom, wyczekujemy kolejnej edycji Festiwalu Kwiatów Jadalnych, na którym mamy nadzieję ponownie zobaczyć Szefa Siwaka w akcji! Podczas wydarzenia niejednokrotnie udowadniał, że kwiaty jadalne mają nie tylko wizualne znaczenie w kuchni! Tematem tegorocznej VI już edycji, będą ziołowe kwiaty – magiczne przyprawy!