Sety 4-tej kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau
Kolacja degustacyjna w Winnicy Turnau już za nami, a my chcemy pochwalić się tym co robimy najlepiej 🙂 Oto nasze menu, które zaserwowaliśmy gościom podczas kolacji.
Amouse Bouche
Marynowany Łosoś Jurajski / Liście Winogron
Adam Krzymkowski
Wino Turnau: Seyval Blanc 2017
Przystawka
Twaróg Pilcha / Pomidory / Jabłko / Tymianek / Por
Adam Krzymkowski
Wino Turnau: Hibernal 2017
Gęś / Trójniak woliński leśny / Malina / Seler / Chleb / Sosna
Karol Studziński
Wino Turnau: Rose 2017
Zupa
Maślanka / Malina / Rabarbar / Mięta / Truskawka
Andrzej Jakomulski
Danie Rybne
Turbot bałtycki / Sałata masłowa / Piklowany koper włoski / Pasternak z wanilią / Kawior wędzony
Andrzej Jakomulski
Wino Turnau: Riesling 2018
Danie mięsne
Cięlęcina mleczna / Grzyby / Kalafior / Słód
Mariusz Siwiak
Wino Turnau: Rondo/Regent 2015
Deser
Czereśnia / Tymianek cytrynowy / Jogurt / Biała Czekolada
Przemysław Góral, Dariusz Kontak
Wino Lodowe 2017
Praliny
Rokitnik / Róża / Czarny Bez / Sosna
Przemysław Góral, Dariusz Kontak
Poniżej także galeria naszych setów.