Sezon na szparagi
Sezon na szparagi w pełni!
Nasi Szefowie z zamiłowaniem wykorzystują je w kuchni, tworząc wyjątkowe kompozycje, które zachwycają nie tylko smakiem, ale także wyglądem. W Restauracji Sublima, pod wspaniałym kierownictwem Szefa Kuchni, Andrzeja Jakomulskiego, znajdziecie szereg wykwintnych dań z zielonymi i białymi szparagami – od klasycznego szparaga z jajkiem i sosem holenderskim, przez aromatyczną zupę szparagową, aż po wyrafinowane połączenie z pstrągiem łososiowym.
W Restauracji Kino Courtyard by Marriott Szczecin City, gdzie kieruje kuchnią Mariusz Siwak, czekają na Was prawdziwe kulinarne doznania! Od carpaccio z renifera ze szparagami i czosnkiem niedźwiedzim, przez krem ze szparagów, aż po deser, gdzie szparagi łączą się z miętą i cytryną oraz są serwowane z kruchym ciastem.
Cieszcie się wiosennymi smakami w najlepszym stylu!