Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij

SETY Z KOLACJI DEGUSTACYJNEJ DLA OLI

Z uśmiechem na twarzy wspominamy kolację degustacyjną dla Oli i tym razem chcemy się pochwalić tym, co robimy najlepiej!

Oto nasze menu, które zaserwowaliśmy gościom podczas kolacji.

 

Przystawka zimna 

Jesiotr wędzony / Kiszona cukinia / Piklowana cebula / Chilli

Paweł Wymiatał, Kamil Jędrzejewski

Piwo kraftowe

Przystawka ciepła 

Gęś / Burak / Dynia / Szałwia

Michał Majewski, Łukasz Wojtkiewicz

Winnica Turnau Hibernal

Zupa

Pstrąg z zielenicy / Pomidor / Por

Grzegorz Suski, Michał Wernio

Danie rybne 

Łosoś Jurajski / Ser Talegio / Dzikie zioła / Czarna porzeczka / Ziemniak truflowy

Andrzej Jakomulski, Karol Studziński 

Rota de Kabral Fernao Pires

Intermezzo

Sorbet cytrynowy / Melon / Sambuca / Pietruszka 

Jacek Krakowiak, Andrzej Jakomulski

Danie mięsne

Rostbef / Pietruszka / Pomidorki / Brukselka / Masło

Adam Krzymkowski, Mariusz Siwak

Sammarco Primitvo di Manduria

Deser

Czekolada / Morela / Marakuja / Kokos 

Dariusz Kontak, Przemysław Góral

 

Poniżej także galeria naszych setów.