SETY Z KOLACJI DEGUSTACYJNEJ DLA OLI
Z uśmiechem na twarzy wspominamy kolację degustacyjną dla Oli i tym razem chcemy się pochwalić tym, co robimy najlepiej!
Oto nasze menu, które zaserwowaliśmy gościom podczas kolacji.
Przystawka zimna
Jesiotr wędzony / Kiszona cukinia / Piklowana cebula / Chilli
Paweł Wymiatał, Kamil Jędrzejewski
Piwo kraftowe
Przystawka ciepła
Gęś / Burak / Dynia / Szałwia
Michał Majewski, Łukasz Wojtkiewicz
Winnica Turnau Hibernal
Zupa
Pstrąg z zielenicy / Pomidor / Por
Grzegorz Suski, Michał Wernio
Danie rybne
Łosoś Jurajski / Ser Talegio / Dzikie zioła / Czarna porzeczka / Ziemniak truflowy
Andrzej Jakomulski, Karol Studziński
Rota de Kabral Fernao Pires
Intermezzo
Sorbet cytrynowy / Melon / Sambuca / Pietruszka
Jacek Krakowiak, Andrzej Jakomulski
Danie mięsne
Rostbef / Pietruszka / Pomidorki / Brukselka / Masło
Adam Krzymkowski, Mariusz Siwak
Sammarco Primitvo di Manduria
Deser
Czekolada / Morela / Marakuja / Kokos
Dariusz Kontak, Przemysław Góral
Poniżej także galeria naszych setów.