Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij

Pracownia Czekolady, czyli skąd pochodzą desery Szefów Zachodniego Wybrzeża

Przedstawiamy Wam prace pochodzące z Pracowni Czekolady w Koszalinie. Stamtąd pochodzą specjały serwowane na kolacjach degustacyjnych Szefów Zachodniego Wybrzeża, a ich autorami są Przemysław Góral oraz Dariusz Kontak.

Nasi mistrzowie pracują na najwyższej jakości czekoladzie belgijskiej. Dbają o walory smakowe, wykorzystując nieoczywiste połączenia smaków. Nie można także zapomnieć o walorach wizualnych. Praktycznie każdy ich deser lub tort to działa sztuki. Cukiernicy z Pracowni Czekolady są w stanie stworzyć praktycznie dowolny kształt, a wnętrze ich wyrobów jest zawsze prawdziwym zaskoczeniem.

Pracownia Czekolady znajduje się w Koszalinie przy ulicy Młyńskiej 57/1. W ofercie można znaleźć torty, praliny, babeczki, desery oraz catering cukierniczy.

Zobaczcie co robią na co dzień nasi mistrzowie.