Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij

Kolacja w Winnicy Turnau za nami

4 Kolacja w Winnicy Turnau już za nami. Trudno w kilku słowach opisać to co działo się podczas wydarzenia, bo działo się bardzo dużo. Szefowie zaserwowali rewelacyjne sety degustacyjne okraszone starannie dobranymi winami z winnicy. Goście mieli okazję nie tylko zdegustować najlepsze produkty winnicy, ale także poznali proces tworzenia docenianych na całym świecie trunków. Wydarzenie uświetnił koncert Stanisława Soyki.

Podczas wydarzenia gotowali dla gości szefowie oraz ich pomocnicy. Nie zabrakło także pralin z logo Winnicy Turnau wykonanych przez Dariusza Kontaka oraz Przemysława Górala. Podczas dwóch godzin z kuchni wydano ponad 400 specjałów. Z pewnością nikt nie wyszedł głodny. Amouse bouche wykonał Adam Krzymkowski. Przystawki zaserwowali Adam oraz Karol Studziński, który już po raz drugi wspomagał Szefów i tak jak poprzednim razem, zachwycił swoim udziałem gości i zespół Szefów Zachodniego Wybrzeża. Zupę i danie rybne wykonał Andrzej Jakomulski, danie mięsne zaserwował Mariusz Siwak, a deser należał jak zawsze do duetu Przemka Górala oraz Dariusza Kontaka.

 

Poniżej przedstawiamy fotorelację „od kuchni”, byście mogli zobaczyć co działo się podczas przygotowywania kolacji.