Kolacja degustacyjna w Winnicy Turnau
Nie od dziś wiadomo, że dobre wino i jedzenie to perfekcyjny duet! W myśl tej zasady już 17 czerwca odbędzie się doroczna wiosenna kolacja degustacyjna z udziałem Szefów Zachodniego Wybrzeża, która połączy dwa niezwykłe światy przepysznych potraw i polskich win.
W malowniczo położonych Baniewicach Andrzej Jakomulski, Przemysław Górral Mariusz Siwak i Karol Studziński spotkają się, by przygotować siedem wyjątkowych dań inspirowanych trunkami stworzonymi w Winnicy Turnau – każdemu z prezentowanych win będzie towarzyszyć starannie dobrana potrawa w formie degustacyjnej.
Goście, którzy przybędą na miejsce, będą mogli spodziewać się mnóstwa kulinarno-muzycznych doznań, ponieważ kolacji będzie towarzyszył również recital Andrzeja Sikorowskiego połączony z brzmieniami gitary Jacka Królika.
Tego wieczoru kubki smakowe wyruszą w niepowtarzalną podróż. Jej efektami na pewno pochwalimy się na naszym facebookowym profilu!