Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij

Kiszony Łosoś Jurajski

Chcielibyście przygotować na sylwestra coś równie wystrzałowego jak fajerwerki? Szef Kuchni Andrzej Jakomulski podzielił się przepisem na pyszną przystawkę !!

Przepis dotyczy Kiszonego Łososia Jurajskiego. To potrawa, w której znajdziecie całą gamę idealnie dobranych smaków. Wybór ryby też nie jest przypadkowy. Szef Kuchni użył Łososia Jurajskiego z wyjątkowej hodowli w Janowie. Ryba hodowana jest w krystalicznie czystej wodzie geotermalnej, dzięki temu nie tylko jest smaczna, ale też bezpieczna do spożycia.

Danie zostało podane na kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau. Kiszony Łosoś będzie doskonale prezentował przy wszelkich uroczystych okazjach, jako wykwintna przystawka. Najlepiej smakować będzie z kieliszkiem wina Riesling z Winnicy Turnau. Odpuść koreczkom i sałatce jarzynowej, przygotuj to danie i świętuj z klasą!

Przepis znajdziecie na stronie Łososia Jurajskiego w zakładce kulinarne inspiracje. Link do strony http://www.lososjurajski.pl/przepis/kiszony-losos-jurajski/