
Transmisja z gotowania w Winnicy Turnau!
W minioną sobotę Szef Kuchni Restauracji Sublima – Andrzej Jakomulski miał okazję wystąpić na transmisji online z gotowania w Winnicy Turnau. Było sezonowo, lokalnie i pysznie. Czyli tak,
jak nasi Szefowie lubią najbardziej! Co dopasował Szef Jakomulski do rieslinga z winnicy? W głównej roli pojawiła się polędwica z dorsza z sałatą masłową, szparagami i kawiorem.
jak nasi Szefowie lubią najbardziej! Co dopasował Szef Jakomulski do rieslinga z winnicy? W głównej roli pojawiła się polędwica z dorsza z sałatą masłową, szparagami i kawiorem.
Jeżeli chcecie odtworzyć to wyjątkowe danie na facebooku Winnicy Turnau znajduje się relacja z tego dnia, a poniżej możecie znaleźć listę składników:














Dziękujemy Partnerom tego niezwykłego wydarzenia: Liście, Chefs Culinar Polska, Restauracja Sublima, Winnica Turnau oraz know.it!