Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij
Image Alt

Przepisy szefów

Sałatka śledziowa z ogórkiem kołobrzeskim, ziemniakiem z ogniska lub pieca, wędzoną ikrą z pstrąga i majonezem szczypiorkowym.   Przygotowanie: Rozpoczynamy od przygotowania majonezu szczypiorkowego. Olej wlewamy do Thermomixa lub do rondelka i podgrzewamy

Żur bałtycki z grillowanym łososiem, białą kiełbasą z turbota z sezonowymi warzywami. Przedstawiamy doskonałą rybną alternatywę popularnego dania autorstwa Jacka Krakowiaka. Do tego dania szef kuchni poleca wino Reisling z Winnicy Turnau.   Przygotowanie: Z

Idealny wyrób na Święta Wielkiej Nocy w wydaniu Przemysława Górala. Do tortu Przemysła Góral poleca wino Szlachetny Zbiór z Winnicy Turnau. Przygotowanie: Twaróg mielimy dwa razy. 2 Żółtka ucieramy z cukrem i ziarenkami laski