Przepis na tatar z troci fiordowej Andrzeja Jakomulskiego
Jesteś miłośnikiem troci fiordowej? Jeśli tak, przepis autorstwa Andrzeja Jakomulskiego na tatar z tej pysznej ryby na pewno przypadnie Ci do gustu. Tatar z troci fiordowej Składniki: troć fiordowa 80g avocado 40g
Przepis na ptysie Przemysława Górala
Czas na słodkości! Prezentujemy przepis na wyśmienite ptysie z pistacjowym chantilly autorstwa niezawodnego Przemysława Górala. Ptyś Ciasto parzone 375g mleka 12g cukru 225g masła 225g mąki 6g soli 375g jaj Zagotuj mleko z
Tatar z buraka według przepisu Mariusza Siwaka
Jak wykorzystać buraki w kuchni? Można zrobić z nich przepysznego tatara! Przedstawiamy doskonały przepis Mariusza Siwaka: Produkty na 4 porcje: burak 600 g jaja 4 szt. oliwa z oliwek zioła świeże pomidory suszone 50 g musztarda francuska Sposób
Żurek z królika według przepisu Andrzeja Jakomulskiego
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami! Bądź przygotowany zawczasu i poznaj przepis na żurek z królika według przepisu wybitnego szefa kuchni, Andrzeja Jakomulskiego. Żurek z królika Na 10 porcji: Tuszka z królika 1kg Ziemniaki 500g Borowik
Tatar z jelenia Andrzeja Jakomulskiego
Idealnie zbalansowane smaki, które sprawdzą się podczas wysublimowanej kolacji - tatar z jelenia! Brzmi groźnie, ale zapewniamy, że da się go wykonać, wystarczy stosować się do poniższego przepisu Szefa Kuchni Andrzeja
Przepis na sernik Dariusza Kontaka
Dzień Sernika już tu jest! Jeżeli nie wiecie jakie słodkości przygotować na weekend najlepsze będą te wypiekane samodzielnie w domu. Dzisiaj naszym bohaterem nie jest już Jan III Sobieski, ale