SETY Z KOLACJI DEGUSTACYJNEJ DLA OLI
Z uśmiechem na twarzy wspominamy kolację degustacyjną dla Oli i tym razem chcemy się pochwalić tym, co robimy najlepiej! Oto nasze menu, które zaserwowaliśmy gościom podczas kolacji. Przystawka zimna Jesiotr wędzony / Kiszona cukinia / Piklowana cebula / Chilli Paweł Wymiatał, Kamil Jędrzejewski Piwo kraftowe Przystawka ciepła Gęś / Burak / Dynia / Szałwia Michał Majewski, Łukasz Wojtkiewicz Winnica Turnau Hibernal Zupa Pstrąg z zielenicy / Pomidor / Por Grzegorz Suski, Michał Wernio Danie rybne Łosoś Jurajski / Ser Talegio / Dzikie zioła / Czarna porzeczka / Ziemniak truflowy Andrzej Jakomulski, Karol Studziński Rota de Kabral Fernao Pires Intermezzo Sorbet cytrynowy / Melon / Sambuca / Pietruszka Jacek Krakowiak, Andrzej Jakomulski Danie mięsne Rostbef / Pietruszka / Pomidorki / Brukselka / Masło Adam Krzymkowski, Mariusz