Co słychać u Szefów Zachodniego Wybrzeża?
Powolne odmrażanie gospodarki udzieliło się kreatywnej stronie naszych szefów. Powroty do pracy podobno bywają trudne, jednak nie widać tego po naszych pasjonatach kuchni.
Karol Studziński w Restauracji KA la FIOR zachwyca Gości coraz to nowymi przepisami. W kuchni widać wpływ sezonowych produktów, ostatnio serwowano chłodnik z botwinki, pierogi z truskawkami “dla koneserów”, czy też tartę ze szparagami! Nie sposób przejść obojętnie koło takich pyszności!
Mariusz Siwak rozpoczął współpracę z Baraż Restauracją, razem z nowym zespołem pracują nad nową kartą dań dla lokalu. Już nie możemy się doczekać efektów!
Andrzej Jakomulski również odświeżył kartę Restauracji Sublima! Chłodnik śledziowy, gargeneli z kurczakiem, risotto ze szparagami, w nowych daniach, również Szef Jakomulski skorzystał z dobrodziejstw sezonowych produktów.
Pozostali Szefowie również nie próżnują! Widać to szczególnie po ostatnich przepisach, które możecie znaleźć na naszym blogu! Śledźcie na bieżąco naszą stronę i profil na facebooku, regularnie umieszczamy tam materiały i przepisy Szefów Zachodniego Wybrzeża!