Przepis na tatar ze strusia z majonezem z palonego siana
Jeśli szukasz dania, które zachwyci oryginalnym smakiem i eleganckim wyglądem, ten przepis jest dla Ciebie. Subtelność mięsa strusia, wyrazistość palonego siana i aromatyczne dodatki sprawiają, że to prawdziwa uczta dla
Przepis na smażone krewetki na puree z pieczonej papryki i sosem bisque od Mariusza Siwaka
Dziś mamy dla Was wyjątkowy przepis od Mariusza Siwaka, na życzenie naszych obserwujących! To idealna propozycja na wykwintny obiad lub kolację – smażone krewetki na delikatnym puree z pieczonej papryki,
Przepis na sałatkę z ośmiornicą Jacka Krakowiaka:
Składniki: Ośmiornica: 100g Czerwone wino: 10 ml Goma wakame: 50g Rukola: 20g Sałata Rzymska: 10g Pulpa mango: 30ml Marchew: 10g Glazura do ośmiornicy: Sos sojowy: 5ml Sok z limonki: 5ml
Siekana Troć Norweska z musem z avocado
Siekana Troć Norweska z musem z avocado, piklowanymi warzywami i oliwą koperkową Dziś mamy dla Was wyjątkowy przepis autorstwa Mariusza Siwaka, który z pewnością zaskoczy wszystkich smakoszy. Składniki: Świeża troć norweska Imbir
Przepis na ceviche z makreli
Prezentujemy przepis na ceviche z makreli autorstwa Andrzeja Jakomulskiego. Składniki: Makrela 100g Mango 20g Owoce granatu 10g Ogórek świeży 10g Grzyby shimei 10g Zalewa do marynowania (200ml wody i 50 ml
Przepis na krem pistacjowy
Dzień Pistacji 26 lutego obchodzimy wyjątkowy dzień poświęcony jednemu z najbardziej uwielbianych orzechów - pistacji. Te małe ziarna bogate są nie tylko w smak, ale także w korzyści zdrowotne. Z tej
Przepis na crème brûlée Dariusza Kontaka
Aksamitny, delikatny i przepyszny. Prezentujemy przepis na crème brûlée autorstwa Dariusza Kontaka. Składniki: 500 ml śmietanki kremówki 36% 6 żółtek 80 g cukru 1 laska wanilii cukier do karmelizacji W rondelku na małym ogniu zagotować śmietankę z dodatkiem
Przepis na polik z jelenia Mariusza Siwaka
Mała zawartość tłuszczu i wykwinty smak. Przedstawiamy przepis na poliki z jelenia autorstwa Mariusza Siwaka. Poliki z jelenia / Sos z czerwonego winna / Purée z brukwi / Buraczki na ciepło
Makaroniki na bezie francuskiej Dariusza Kontaka
Słynne makaroniki tym razem w połączeniu z francuską bezą! Przepis Dariusza Kontaka to strzał w dziesiątkę dla fanów słodkości. Składniki: 110 g białek 130 g drobnego cukru 160 g cukru pudru
Tort Biała czekolada z maliną Przemysława Górala
Tort to deser, który powinien być robiony zdecydowanie częściej. Możesz go zrobić nawet bez okazji – polecamy znakomity przepis na tort z białą czekoladą i malinami. Jego autorem jest Przemysław
Cookies czekoladowe Przemysława Górala
Mała przekąska, która na przyjęciu zrobi furorę wśród Twoich gości? Polecamy przepis na cookies czekoladowe od Przemysława Górala! Składniki: mąka 60g proszek do pieczenia 3g sól 1.5g czekolada deserowa 60% 450g