Chcesz się z nami skontaktować?

 

Zapraszamy.

Telefon:      606 916 919
E-mail:      kliknij

Ola miała mnóstwo marzeń, teraz ma tylko jedno – wyzdrowieć.

Pomimo aż trzech operacji dalej walczy z glejakiem wielopostaciowym, który zniszczył życie
młodej kobiety. Osoby zmagające się z nim w 99% nie przeżywają dłużej niż 5 lat.
Dla Oli jest jednak nadzieja, szanse zwiększa innowacyjna metoda, która działa
bezpośrednio na obszarze występowania guza.

Z pomocą przychodzą najlepsi Szefowie Kuchni z regionu. Wspólnymi siłami szykują kolację
degustacyjną dedykowaną zbiórce funduszy na leczenie.

Jak zgłosić uczestnictwo w kolacji degustacyjnej?

1. Przekaż na leczenie Oli minimum 180 zł od osoby uczestniczącej na stronie
https://zrzutka.pl/zwy53h

2. Wypełnij formularz dostępny na tej stronie, oraz zamieść w nim potwierdzenie wpłaty.
3. Przyjdź 01.03. do Hotelu Vulcan. Rejestracja uczestników rozpoczyna się o godzinie
16:30.

Liczba miejsc ograniczona

 

SPECJALNY PREZENT

Dla osoby, która przekaże największy datek kupując bilet na kolację degustacyjną otrzyma podczas wydarzenia specjalny prezent niespodziankę od szefów kuchni.

Zarezerwuj miejsce na kolację.
Liczba miejsc: 33



    Pomagać gotując będą

    Mariusz Siwak
    szef kuchni
    Andrzej Jakomulski
    szef kuchni / Sublima
    Przemysław Góral
    szef cukierni / Fabryka czekolady
    Jacek Krakowiak
    szef kuchni / Interferie
    Adam Krzymkowski
    szef kuchni
    Karol Studziński
    szef kuchni / Ka la Fior
    Dariusz Kontak
    szef cukierni / Saltic Resort & SPA
    Paweł Wymiatał
    Zastępca Szefa Kuchni / Park Hotel
    Grzegorz Suski
    Zastępca Szefa Kuchni / Nowotel Szczecin
    Kamil Jędrzejewski
    Zastępca Szefa Kuchni / Park Hotel Szczecin
    Łukasz Wojtkiewicz
    szef kuchni / Binowo Park
    Michał Wernio
    szef kuchni / Hotel Dobosz
    Michał Majewski
    szef kuchni / Bukowy Park

    Wydarzenie poprowadzi Robert Bochenko

    Dziennikarz Radia Złote Przeboje, konferansjer i pasjonat kuchni. Więcej o Robercie dowiecie się na jego stronie internetowej www.kulinarneshow.com

    Robert Bochenko
    Prowadzenie wydarzenia

    Wieczór uświetnią

    Trio Con Fetti czyli my, trójka muzyków, która od ponad dekady tworzy zespół.
    Na co dzień gramy, uczymy w szkołach muzycznych i jesteśmy managerami Grodzkiej Agencji Artystycznej; w wolnych chwilach wspólnie muzykujemy i aranżujemy. Prywatnie się przyjaźnimy, stąd pomysł na połączenie naszych instrumentów i pasji.
    Wyróżnia nas chyba samo podejście do muzyki. Gramy to co lubimy, nasz repertuar przełamuje stereotypy. Idziemy w stronę alternatywy – własnych aranży muzyki rozrywkowej, filmowej, rockowej, a nawet symfonicznego metalu.

    Partnerzy wydarzenia, którzy pomagają z nami