Ola miała mnóstwo marzeń, teraz ma tylko jedno – wyzdrowieć.
Pomimo aż trzech operacji dalej walczy z glejakiem wielopostaciowym, który zniszczył życie
młodej kobiety. Osoby zmagające się z nim w 99% nie przeżywają dłużej niż 5 lat.
Dla Oli jest jednak nadzieja, szanse zwiększa innowacyjna metoda, która działa
bezpośrednio na obszarze występowania guza.
Z pomocą przychodzą najlepsi Szefowie Kuchni z regionu. Wspólnymi siłami szykują kolację
degustacyjną dedykowaną zbiórce funduszy na leczenie.
Jak zgłosić uczestnictwo w kolacji degustacyjnej?
1. Przekaż na leczenie Oli minimum 180 zł od osoby uczestniczącej na stronie
https://zrzutka.pl/zwy53h
2. Wypełnij formularz dostępny na tej stronie, oraz zamieść w nim potwierdzenie wpłaty.
3. Przyjdź 01.03. do Hotelu Vulcan. Rejestracja uczestników rozpoczyna się o godzinie
16:30.
Liczba miejsc ograniczona
SPECJALNY PREZENT
Dla osoby, która przekaże największy datek kupując bilet na kolację degustacyjną otrzyma podczas wydarzenia specjalny prezent niespodziankę od szefów kuchni.
Zarezerwuj miejsce na kolację.
Liczba miejsc: 33
Pomagać gotując będą
Mariusz Siwak
szef kuchni
Andrzej Jakomulski
szef kuchni / Sublima
Przemysław Góral
szef cukierni / Fabryka czekolady
Jacek Krakowiak
szef kuchni / Interferie
Adam Krzymkowski
szef kuchni
Karol Studziński
szef kuchni / Ka la Fior
Dariusz Kontak
szef cukierni / Saltic Resort & SPA
Paweł Wymiatał
Zastępca Szefa Kuchni / Park Hotel
Grzegorz Suski
Zastępca Szefa Kuchni / Nowotel Szczecin
Kamil Jędrzejewski
Zastępca Szefa Kuchni / Park Hotel Szczecin
Łukasz Wojtkiewicz
szef kuchni / Binowo Park
Michał Wernio
szef kuchni / Hotel Dobosz
Michał Majewski
szef kuchni / Bukowy Park
Wydarzenie poprowadzi Robert Bochenko
Dziennikarz Radia Złote Przeboje, konferansjer i pasjonat kuchni. Więcej o Robercie dowiecie się na jego stronie internetowej www.kulinarneshow.com
Robert Bochenko
Prowadzenie wydarzenia
Wieczór uświetnią
Trio Con Fetti czyli my, trójka muzyków, która od ponad dekady tworzy zespół.
Na co dzień gramy, uczymy w szkołach muzycznych i jesteśmy managerami Grodzkiej Agencji Artystycznej; w wolnych chwilach wspólnie muzykujemy i aranżujemy. Prywatnie się przyjaźnimy, stąd pomysł na połączenie naszych instrumentów i pasji.
Wyróżnia nas chyba samo podejście do muzyki. Gramy to co lubimy, nasz repertuar przełamuje stereotypy. Idziemy w stronę alternatywy – własnych aranży muzyki rozrywkowej, filmowej, rockowej, a nawet symfonicznego metalu.